U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Betaalmogelijkheden en bezorgopties :
 
iDeal

De gemakkelijke en snelle betaalwijze van jouw eigen bank. Wanneer je kiest voor het betalen met iDEAL dan opent zich via het afrekenscherm van onze betaalprovider  een nieuw scherm voor jouw eigen vertrouwde internet bankieren. Alle gegevens zijn al voor je ingevuld en je kunt op eenvoudige manier de betaling direct verrichten. Wij ontvangen na jouw betaling direct een bevestiging van jouw betaling en zal vervolgens de verzending van jouw bestelling direct uitvoeren.

PAYPAL
PayPal is een uiterst gemakkelijk en betrouwbare manier van betalen. Een betalingsmethode welk bedrijven en consumenten met een e-mailadres in staat stelt om betalingen online te verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Wel is het noodzakelijk om een autorisatie aan te vragen van uw creditcard of bankrekening.
Meer informatie over PayPal is te vinden op www.paypal.com . Ook met een PayPal betaling is er sprake van een contante betaling, zodat uw bestelling direct in de verzending wordt gebracht.

MisterCash
Laat uw klanten veilig en vertrouwd betalen met Bancontact / Mister Cash. De nummer 1 betaalmogelijkheid in België. De betaalmogelijkheid is ontwikkeld door de grote banken in België, alle Belgische consumenten die gebruik maken van internetbankieren kunnen dan ook betalen met Bancontact / Mister Cash via hun eigen vertrouwde bankomgeving.Elke transactie vereist een authenticatie van uw klant en maakt daarvoor gebruik van de beveiligde en vertrouwde systemen van de banken. De aangesloten banken zijn: Fintro, BNP Paribas Fortis, ING, Belfius, CBS, KBC, AXA en VDK Spaarbanken.
 
AfterPay
AfterPay voert voor Kindergoed.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Verzendkosten bezorging levering Nederland & Belgie
De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 per bestelling en vanaf € 29,95 gratis. Voor verzendingen naar Belgie zijn de kosten € 8,95 per bestelling en vanaf € 100,00 gratis. In beide gevallen zijn de kosten afhankelijk van de optie die je kiest. De verzendkosten worden na opgave van het verzendadres in het rekening overzicht weergegeven.


Bezorging levering
Wij streven er naar om bestellingen die voor 15:00 zijn geplaatst dezelfde werkdag nog te versturen. Het kan gebeuren dat het door drukte een dag langer duurt. Onze vervoerders leveren zelfs op zaterdag, ook dit is weer afhankelijk van de optie die je kiest.
Je bestelling wordt afgeleverd op het adres dat je hebt opgegeven. Je kunt tijdens het bestellen ook een ander afleveradres opgeven of kiezen voor afhaalpunt in Nederland of Belgie.
 
Je ontvangt van Kindergoed altijd bevestiging/rekening van je bestelling en een e-mail als je bestelling is verstuurd.

 

POSTNL thuisbezorgd : 

POSTNL bezorgd uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres. Bij ontvangst van uw bestelling zal de medewerker u vragen om een handtekening voor ontvangst. Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn dan kunt u het pakket weigeren. 

 

POSTNL kies een ophaalpunt :

U kunt zelf aangeven waar u uw bestelling wilt afhalen U kunt kiezen voor uw thuisadres of u kunt uw pakket direct laten bezorgen bij een van de meer dan 2.000 PostNL Postkantoren in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek, op een dag en een tijd dat het u uitkomt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van bezorging 3 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.
Met de Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afleverpunt. Het enige dat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren. De Locatiekiezer geeft vervolgens aan welk afhaallocatie het dichtstbij is. Ideaal!