U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Merken

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Merk kinderkleding, kinderkleding merken

Ben je op zoek naar een gerenommeerd merk kinderkleding, dan zul je die hier zeker vinden! Kindergoed.com verkoopt diverse merken kinderkleding. Trendy merken die kwalitatief goede en betaalbare kleding produceren. Hier vind je informatie over de tien kinderkleding merken die wij verkopen.

 

Voor meisjes

In ons assortiment kindermerkkleding voor meisjes vind je Le chic, Mim-Pi, B.Nosy, Moodstreet, Molo, Dutch Dream Denim, Bluestar Jeans & Noppies. Deze merken produceren vrolijke en kleurrijke kleding voor meisjes tussen de twee en tien jaar oud.

Voor jongens

In onze collectie kinderkleding merken voor jongens vind je Moodstreet, Molo, Bluestar Jeans & Dutch Dream Denim. Deze kinderkleding merken produceren stoere en sportieve kleding met een unieke pasvorm.

 

Merken voor jongens en meisjes

In ons assortiment kindermerkkleding voor jongens en meisjes vind je meerdere merken. Moodstreet creëert hippe kleding voor kinderen tussen de twee en tien jaar oud. Het stoere, eigenwijze en trendy merk Moodstreet Mini richt zich op peuters die op het punt staan om de grote wereld te gaan ontdekken. Voor klassiekere kleding met een vleugje glamour is er het merk kinderkleding S&D Le Chic. Deze kleding is zeer geschikt voor bijzondere gelegenheden. Mim-Pi is een heerlijk girly merk met leuke printjes en heeft een beetje een vintage touch. Molo staat bekend om de stoere fotoprints, Ons nieuwste merk B.Nosy is een hip merk wat voornamelijk werkt met leuke geomatic prints met een vleugje girly prinsessenlook. Ons nieuwe denimmerk Dutch Dream Denim is ons praktische merk om de dubbele kniestukken die in de broekjes zijn verwerkt.

Merken