U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Moodstreet

Moodstreet

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Moodstreet kinderkleding

Eigentijds, spannend en een tikkeltje brutaal: dat zijn de eigenschappen van Moodstreet kinderkleding. Moodstreet is een Nederlands merk wat kleding maakt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De outfits hebben een hedendaagse en trendy uitstraling en passen perfect in het straatbeeld anno nu. Moodstreet kids outfits zitten lekker, degelijk en zijn gemaakt voor wat kinderen doen: buitenspelen, rennen, vallen en opstaan!

Leveringen: De collectie wordt in meerdere leveringen per seizoen uitgeleverd en online geplaatst. Bij een feestcollectie zijn deze items uiteraard wat later in het seizoen beschikbaar; een goede reden om regelmatig te kijken wat het aanbod is!

Moodstreet kiest elk seizoen een andere land als inspiratiebron, die blik op de wereld komt ook tot uitdrukking in zorg voor duurzaamheid en kwaliteit. Moodstreet >56 kiest voor natuurlijke materialen en gebruikt bijvoorbeeld zoveel mogelijk biologisch katoen. Het team van Moodstreet heeft zich aangesloten bij MADE-BY, een europese organisatie die gaat voor duurzaamheid en meer zorg voor arbeidsomstandigheden en milieu in de mode-industrie.

Merken