U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij kindergoed.com

Kindergoed is opgericht in 2008 en heeft in de loop der jaren een solide naam opgebouwd waar het gaat om kinderkleding voor jongens en meisjes. Sinds een aantal jaren zijn wij de twee nieuwe eigenaresses.

Wij zijn twee mama's die veel liefde en enthousiasme hebben voor de kindermode. Annie, mama van 2 kids en Djura mama van 3 kids stellen ieder seizoen met veel zorgvuldigheid en liefde de collecties samen van de merken waar wij inkopen.

Kindergoed.com staat voor goede kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Je kunt bij ons terecht voor betaalbare, trendy en kwalitatief goede baby- en kindermerkkleding. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken als B.Nosy, Dutch Dream Denim, Kidz-Art, Lavalava, Legends22, LoFff, LoveStation22, Quapi, TopItm, O'Chill, Tygo & Vito, Mim-Pi, Moodstreet, Molo, Noppies, Souza!, KidzRoom, Milky Kiss & De Kunstboer.

Vergeet ons dus niet te volgen op facebook en twitter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes en exclusieve voordelen!!